Allun toivomuksen mukasesti nyt eri väristä tekstuuria, onkos kelpaavaa nyt? Musta tympii.

Kävin äsken dyykkaamassa yhen ihkun kaverin kans. Minimanilla sitte roskiksia penkoessa tuli auto pihhaan ja hypättiin roskisten taakse. Sanoin siinä sitte, että joko on vartiat tai sitte saahaan dyykkauskavereita! Ja askeleita kuullessa varmistuin, että notta vartiat ei ikuna tuu ulos autosta, nii kavereitahan ne oli, ja toinen vielä mulle tuttuki, yks meiän taiteen yksiköstä.  Mutta  siellä oli aika paljo ruokaa, mm. sallaattiaineksia, pitsaa ja karjalanpiirakoita. Ja sitte semmonen roinatori, josta löysin mm. ihanan nukenkopan ja semmonen pikkulaukku ja sitte ihan mahottoman suloset vähä vääntyneet pikkuostoskärryt. Kaikessa kahjouessa neki kottiin vaan roudattiin! Ja heti saivat kämppiksiltä kyytiä.

Tännään aamulla keikka meni hyvin, aleksanterissa pötköteltiin ja rentoutettiin leukoja tunkemalla kynät suuhun niin, että kuola valu joka suupielestä. Sitte kävin opettamassa ja keksittiin oppilaan kans yhessä yks tosi hyvä laulu, ja päästiinpä myös videolle sen kunniaks!

Sitte oli se musikaalin kenraali, muutama kaveri oli ihan sika hyvä siellä lavalla, että eipä voi, ku ihhailla niitä vaan! Ja tietty oli siskoniki hyvä, vaikka ei sitä selloo siellä koko aika hirveesti kuulunu ison bändin ja kuoron läpi. Mutta välillä pikku sooloissa sitte.

Nyt nukkummaan, huomenna taas tiukka päivä aleksanteria, Angry Titsejä ja Sytykettä.

Kauniita unia ja aarresaallitten kuvia! Ite nukunki tännään korvatulpilla, ku täällä kaverit vielä jammaa viereisessä huoneessa. Mutta ei haittaa rakkaat!