Vappu tuli ja meni niin noppeesti, etten ehtiny ees tajuta sitä. Keskiviikkona ahkeroin koulussa ja harkoissa, illalla oli pirskeet jossa pelasin cargassonnee (toisen pelin hävisin surkeella tuurilla, toisessa rökitin kaikki hurjilla peltoukkelipisteillä) ja kävin saunassa ja yritin ymmärtää hevin syvintä olemusta (jota en yhtään ymmärtäny). Kolomen jälkeen jo kotona, joillaki muilla oli menny ihan aamuun.

Sitte seuraavana päivänä oli reeniä kaksin eri kokkoonpanoin. Illalla pääsin naamiais-synttäreille. Olin valakonen kana. Nokanki maalasin. Kanapuku oli valamiina siitä mun kolmen lastenlaulun sävellyssarjasta. Oli mukavat neki pirskeet, syötiin kakkuja ja laulettiin ja hierottiin hartioita. Askartelin synttärisankarille sellasen pampulan, johon huovutin kaks palloo kiinni. Paikalla oli niin taiteellista jenkiä, että heterot pomppas joukosta.

Nyt sitte tännään puolestaan alko ankara Sytyke-reenaus. Paitsi, ettei oltu olleskaa ankaria, pikemminki laiskanpulskeita pullamössöpotilaita. Levyn nauhotukset on sovittu Elokuulle. Se on sitte kolome levyä tänä vuonna. Tai tämän Sytkärin levyn ois tarkotus tulla julki vasta ens Tammikuussa, mutta eniten työtä sen etteen kummiski tänä vuona tehhään. Huomenna reeni jatkuu Kaustisella ja sunnuntaina vielä muutaman läpimenon verran Kokkelsbyyssä.

Sitte onki aika valamistautua seuraavaan viikkoon. Ei tuu olemaan heleppo, ei! Kaks tutkintoo ja rekilaulujamit ja yhen opinnäytekonsertin ensi-ilta! (ei siis oo mun opinnäyte, vaan kaverin). Ja tietty muuta koulua ja loppukevvään rutistusta siihen päälle. Huh sanon jo nyt.

Onneks kaikkee mukavistaa ja keventää maailman paras keksintö, joka on tietty rumien vaatteitten viikko. Aattelin, et kirjotan tänne sitte ens viikolla joka päivä mitä pistän päälleni! Paitsi perjantaina lähen jo varmaan aamujunalla Heltsinkkiin, ni se jääpi pois mun hurjasta viikosta... Mut torstain bänditutkinnossa aion räjäyttää!!!!!!! En vaan vielä tiiä miten. Mutta atomipommin verosesti ainaski.