Soittointo senkus jatkuu. Tännään luikauttelin klarinetilla piitkäästä aikaa, jos ei lasketa Angry Titsien punkkiluikautuksia ja "ihan mitä vaan" soittoo. Aika tuskasen kuulosta oli, mutta soitin silti pitkään korvia säästelemättä. Sitte vielä pikkusen tikkukanteletta ja konserttiversiota päälle. Ja sitte pääsin vielä autokyyillä kotio sen jälkeen, vähä hyvä ilta.

Nyt ois sitte yks jazz-konsertti menossa, jonne oli menossa kaikki paitsi me pormestarinkatulapset. Vaikka yks ihana kaveri niin ihanasti mua sinne pyyski! Oisin kyl halunnu mennä, mut kyllä nyt kerranki järki voittaa, koululla täytyypi olla huomenna jo ennen, ku aamu koittaa!! Eli 7.30. Ökyaikasin, ku mennään Hyvä trion ja Pieneläintarhan kans Himangalle keikalle. Ei ees saaha mittään, paitsi faneja lissää toivottavasti.

Tännän päivällä olin taas Aleksanterin hengenheimolaisten opissa, niinku kaikkina muinaki päivinä tällä viikolla. On tosi kivvaa, Valinnaiset viikot rullaa!!! Ihan parasta on, että kerranki ei koulussa oo koko ajan kiire, ja suurimman osan ajasta vaan saa makkoilla semi-supine asennossa, ja vieläpä kaikkein parasta kaikessa on se, että saa nukahtaa, jos nukuttaa!!! Tännäänki yks tyttö nukku melkein koko päivän. Se kyllä sitte menettiki kaikki opit. Mäki nukahin ihan hetkeks eilen, ku olin niin väsy, mutta en ennää tännään. Siihen alkaa jo tottua, että vähän väliä kuuluu kuorsausta...

Tännään oli muutenki tosi mielenkiintosta, katottiin mm. soitto/laulu/näyttelemis-asentoja. Mä lauloin ja soitin jouhikkoo yhtäaikaa. Eka ihan mutkalla ja sitte mut pistettiin parempaan asentoon ja ope piti sen verran kiinni, etten menny uuestaan mutkalle. Ja sitte soitin ja lauloin uuestaan ja tuntu siltä, ettei mun ruumiissa ollu mittään muita osia, ku jalkapohjat, jotka osu maahan ja se kohta jalasta, johon jouhikko nojas ja sitte pää, joka vaan keikku ilimassa. Vähä jännää!! Kuulemma tässä alkuvaiheessa hyvä ja tavoteltava asento on se joka ei tunnu yhtään miltään. Taisin sellassa tännään kävästä.

Huomenna iltapäivällä sitte jatkuu vielä asentokatsaus, aamupäivän pinestän, ku oon siellä keikalla. Sitte käyn pitämässä yhen soittiksen ja sitte meen kahtommaan Osta elämä-musikaalin kenraalia, jossa mun pikkusisko soittaa selloo.

Äsken söin pelkkää makaroonia voin kans. Oli niin kova näläkä, enkä jaksanu mittään isompaa tehä. Nyt sitte vaan nukkummaan, eikä mittään muuta. Saas nähä onnistuuko.