Oon tännään siivonnu melekein koko talon ja sitte käytiin äiteen ja iskän kans moottorivenneellä ajelemassa. Mä ajoin puolet matkasta. Käytiin Iisalamen puolella Runnin kyläkahviossa, jossa oli karaokekisat. Tiesin kyllä niistä, ku iskä on jo eilisestä asti suoltanu palopuhheitaan. Se on harvinaista, ku ylleensä se ei puhu mittään. Ja mä aina vastasin, että en varmana osallistu. Mutta sit loppujen lopuks tehtiin semmonen kompromissi, et en osallistunu, mut iskän mieliks lauloin kuiteski siellä yhen veisuloisen, Katri Helenan "Anna mulle tähtitaivas". Laulan karaokkee tosi harvoin ja sillon, ku laulan niin ylleensä aina Katri Helenaa. Enkä ees tiiä miks. Tässä versiossa tuli modulaatioki ja selvisin hienosti. Iskä sano vaan, että mun pitäs harjotella vielä vähä, niin sitte voisin saaha tällä voita leivän piälle tai vaikka ihan makkarraaki, ku ei sillä kansanmussiikilla kuiteskaa tienaa, ku pelekästään sitä leepee vuan. Vaan mä en kyllä kauheesti ees tykkää makkarasta. Vaan nuotiolla paistetusta.

Toinen kiva juttu tännään on ollu se, että punkbändimme Angry Titsin levy "Just hanging around" tipahti tännään postilaatikkoon! Jippii! Jakelu toimii kotipolttosesti, joten nyt kaikki halukkaat sitä kättä ylös, niin teen niitä sitä mukkaa.  Kympin maksaa. Kannetki askarrellaan ite, joten kyllä sitä ihan taiteeks voi sannoo. Sanotukset on ronskeja, mutta asiaa. Ja meillä on vähä kaikenlaisia kappaleita, myös hittaampia, sekoja ja sikoja. Asenne on tärkein, se on aina Punk. Äitiki sitä vähä kuunteli ja sano, että "onko tämä muka mussiikkia?". Vastasin vaan, että joo se on punkkia.

Ja ilokseni voin vihdoin toeta, että oon saanu kaikki kouluhommelit ajan tasalle!!!! Ou jee. Tai oikestaan oon sillei pitkänlinjan ajattelussa mm. Portfoliossa sikana jälessä, tai siis en oo pahemmin alottanukkaa sitä. Yritystoiminnan kurssi on mystisesti jääny käymättä... Opinnäytetyöki on vasta ideatasolla. Eli ei nyt vielä juhlita. Tai oikeestaan kylläpäs juhlitaan. Ehin noita vääntää ens vuonna Virossa sitte. Toivottavasti sen yritystoiminnan voi suorittaa verkkokurssina jotenki. Mullon opintorekkarissa jo jonku verran yli 200 pistettä. Kolomessa vuojessa nuo, ja tutkinto neljässä ja puolesa pitäs olla 270. Eli ei hätiä!

Sunnuntaina eli ylihuomenna lähen törkysen aikasin Ilomantsin kanteleleirille. Täältä Kisikseltä en pääse sinne inhimilisesti mitenkää, ja Iisalmesta lähtee yks juna klo 7.15 aamulla. Siinä ei tartte ku kahesti vaihtaa peliä ja vaan reilun puoltoista tuntia ootella asemilla. Mut täältä Kisikseltä saahaan kyllä lähtee jo kuuen jäläkeen ajamaan aamusella.

En tiiä ehinkö pitkää aikaan kirjottelemmaan tänne. Se leiri on kyllä lukiolla, että siellä on konneita ja netti. Ois kyllä carmaan kiva kirjotella "Ilomantsin kuumimmat kuulumiset" palstaa. Hoh, katellaan.