Eeva täällä kirjottellee ja lissäilee kuvia, kun oon kippeenä ja poissa töistä tännään.

Lauantaina pidettiin työpaja Hoosianna, Immanuel ja Toivo Tirronen-päiväkotien opettajille. Päivän kuluessa opeteltiin lauluja, rakennettiin kierrätyssoittimia, keksittiin laululeikkejä ja kehorytmejä. Pari näytelmääkin syntyi, ehkä osittain puutteellisten englanninkielisten ohjeiden takia. Play kun voi tarkoittaa sekä leikkiä että näytelmää...

laulun rytmitystä sanomalehti-rytmikapuloilla. Välillä työpajaan osallistui myös opettajien lapsia.

Ohjaajammekin oli mukana, ja mahtavia esityksiä syntyi!

"Inside a house there is a bathroom, what do we need it for? -That we can pee and poo..."

Eevan ihastus ja lempparipoika, erään opettajan siskonpoika pohjoisesta, joka ei vielä osaa englantia. Silti hän on kohtelias ja rauhallinen lapsi, joten eroaa suuresti keskimääräisestä. Ja entä sitten nuo silmäripset... huokaus.

Työpajan jälkeen Immanuelin seurakunnan nuortenkuoron synttärikonserttiin. Kirkonpenkistä meille hihiteltiin avoimesti, onhan se niin kummallista, kun ihan vääränvärisiä ihmisiä on kuorossa!

Joissakin biiseissä oli säestys. Tässä asiassa muuten oltiin oikeast hyödyksi, kun kukaan kuorolaisista ei osaa virittää soittimia. Soittotaitoakaan ei paljoa ole, kun ei ole ketään opettamassa. Onneks kaikki säestykselliset laulut menee G:stä, joten tarttee osata vaan kolme sointua.(lisäksi kanteleensoittaja kiittää!)

Kirkon penkissä kuorokavereiden kanssa. Viikonlopun kestäneiden juhlien aikana esiintyi ehkä noin 20 eri kuoroa ja mun vieressä oleva Cathy kuuluu neljään niistä. Siksi piti välillä vaihtaa paitaa :)

Eräs kuorolaisita, Benita, oli oppinut Jakaranda-kuorolta Asikkalan puiset rattaat, ja halusi ehdottomasti esittää kappaleen. Niinpä me laulettiin perinteisesti kolmea rekilaulua päällekäin.

Opetin myös kahdelle kuorolaiselle jenkkaa, ja siitähän he innostuivat niin, että tulivat mukaan lavalle! Ongelmana oli vain, etten ole koskaan vienyt kahta naista yhtä aikaa. Niinpä pyörinnässä sattui myös yksi yhteentörmäys... Esitys oli selvästi illan huumorinumero, eikä naurusta meinannut tulla loppua!