Me mennään Islantiin, Hyvä trio ja pikkusisko ja muutama muu. Jeejeejee. Tää on ainut tämmönen oikee ulkomaanmatka tänä kesänä, tahi siis pian alkaa myös Virossa ravvaaminen, mut niinkus ennen sitä. Lentsikassakkaa en oo käyny sitte kesän 2004, enkä ikinä niin pitkää matkaa, ku tää on. (Tähän mennessä pisin väli on varmaanki Budabest-Helsinki). Vähä pelottaa korvieni puolesta, ovat mokomat aika herkät myöskin paineenvaihteluille, niinkus lämpötiloillekki. Noh, sitte vaan kärsin ja kestän, kyllä ne yläilimoihin varmaan äkkiä kummiski tottuu, vaikka ensiks saattaaki tuntua siltä, että pää räjähtää, poks.

Mulla on hyvä mieli, ku niin monet tykkää meiän Änkyrä tissi-levystä! Ihanaa, se on munki mielestä niin hyvä! Ja Hyvä triosta tykätään kans eelleen! Kyllä sitä nyt kelepaa.

Oltiin tännään Vieremällä taas kantelekiertueen reeneissä. Oltiin tosi ahkeria ja tehokkaita. (Sanotaan niin toisillemme myös jokaikisten Sytykereenien lopuks. En tiiä aina ollaanko, mutta siitä jää vaan hyvä mieli, niin sanotaan niin aina.) Simpsonien tunnari tuottaa miljoonine modulaatioineen, ihan maailman ökykummallisine sävellajeineen ja vipuviidakkoineen eniten haasteita. Mutta muokkaillaan sitä ihan oman pään mukkaan eikä kerrota kellekkää. Ja mun yks sävellyshässäkkä nimeltään "Ralli-Alli" on vielä ihan kesken, jotta sitä pitäs kans kunnolla ehtiä miettimmään. Saa nähä saako mittää aikaseks tuolla Islantilassa.

Nyt meen syömään ekkaa kertaa omia uusia pottuja, lemppariruokaa siis!!!! Kilpaillaan aina siskojen kans, että kuka saa pienimmän, nyt pikkusisko on varmaan jo tonkinu kattilan läpi.