Tai nyt on jo kyllä perjantain puolella. Heltsinkissä ollaan nyt jo. Ilman ressiä ja kiirettä olo on ku virtahevolla muassa rypiessään (tai niin ainaski luulen). Kaiken kaikkiaan mahtava tunne olla nyt toooosiii pitkästä aikaa lomalla muutaman päivää. Vaikka huomenna onki soittotunti, niin silti niin aattelen.

Bänditutkinto meni aikas hyvin, vaikka jouhikolla kitkutin vähä epävirreisesti useemmanki kerran. Mutta ainaski lautakunta oli kovin vakkuuttunu ja viitonenhan siitä tipahti (taas pissa päähän nousee...) Kiva oli soittaa, enkä tiiä uinka voisin noita ihanaisia bändikavereita tarpeeks kiittää!! Ehkä vielä keksin niitten varalle jotaki....

Noh, tässäpä kuiteski tän päivän räjähyttävintä pukkeutumista. Yks lautakuntalainen ei ollu voinu nauramatta mua kahtoo... Se oli kuulemma päättäny sitte vaan tuijottaa meirän basistia, ku se oli niin simpsakka ja nätti. Se ei siis ollu tienny koko rumien vaatteitten viikosta. Eikä se osannu ees eppäillä mittään. Onnistuin siis täyestä. Jee.

1539390.jpg1539391.jpg1539388.jpg

Nyt en varmaan parriin päivään kirjota, ku täällä heltsinkissä vaan lusmuilen kiirettä paossa. Maanantai-illalla vasta palajan.