Näin siinä aina käy. Vaikka kuinka yrittää. Noh, onneks tänä vuonna ei sentään mittään järkyttävvää rästivuorta jääny. Yks isompi sovitustehtävä, opetuksen seurantoja ja niistä raportti oikeestaan ennää tekemättä. Ja huomenna opetusnäyte! (jänskättää vähä, vaikka on niin maan mukavin oppilas, että!) Ainaki tällä hetkellä vaan nämä kouluhommat mielessä. Voi olla, että kuhan nuo saan tehtyä niin muistan lissää hommia. Se on kahtokkaas ihmisen muisti kovasti rajallinen, ainaski mun. Mutta tekkeepä sitte sitä mukkaa, ku ehtii. En aio ressinkiä tästä elämästä nyt ottaa.

Muita hommia on sitte Sytykkeelle sovittamista ja veisujen harkkaamista, ja sitte Änkyrä tissien kans alotettaan kans vähä ahkerammin reenaaminen ja sitte nauhotettaan tän kuun vika viikko.  Ekkaa kertaa saan klarraa soittaa nauhalle! Ja vielä muutaman ihanan tutkinnossa avustan pikkusen.

Sitte on tietty kotona pakkaamista. Oon ite asiassa saanu jo huoneeni raivattua enimmäkseen, kiitos vaan äitille ja siskoille avusta sen suhteen. Jotaki yli kymmenen kassia lähti jo vaatteita ja kenkiä Kisikselle (joo, mullon ihan sikana vaatteita, niitä on vaan kertyny(ja ite asiassa Kisiksellä on varmaan puolet vielä lissää)).  Äsken alotin sitte astioitten pakkaamisen. Toinen kämppiksistä kahto vierestä ja kirjotti sitä mukkaa kauppalistaa, ku taisin olla minä se, jolla eniten kauhoja ja kaapimia on. Ja saksia. Mut me ollaanki semmosia toisiaan täydentäviä, mulla ei mm. oo mittään muuta kodin konneita, ku sähkövatkain ja silitysrauta. Eikä oo kyllä puutteessa tarvinnu niitten suhteenkaa elellä.

Sellasta eessä, takana on mm. Hyvä trion levynjulkkarikeikka. Hyvinhän seki meni. Musta vaan tuntuu, et vähä himmailin. Mut en onneks koko aikaa. Ehkä vähä jossaki. Ja laulelin kahesti väärät sanat. Mut hyvin meni silti.

Hyvä triosta enemmän informatsioonia mm. www.hyvatrion.vuodatus.net  tahi www.myspace.com/hyvatrio Nettisivutki meillä on: www.hyvatrio.net, mut siellon vasta etusivu. Lissää toivottavasti kesän kuluessa.

Sanonpa vaan, jotta tää juttu on niin Mainio, et se kantsii joka kodista löytyä! Vaan 15 euroo + maholliset postikulut. Tai siis voiaan säästää postikuluissa aika heleposti, ku myöki reissattaan Suomee aika ristiin rastiin, ja jos ei myö reissata, ni ainaski meillon ihan mahottomasti kavereita ja kummin koiran kaimoja, jotka reissaa ja voi niitä levyjä diilailla.