Meillä oli äsken kämppisten kesken vuodatuspalaveri! Oli ihan mukavaa, kaikki sai tilittää päällimmäiset murheet. Sillon tällön näitä tämmösiä meillä on ollukki, tai iteasiassa täällä pormestarinkadulla asuessani varmaanki melkein aina on päässy vuodattammaan, ku on tarvista ollu! Kyllä pormestari kuuntellee. Siitäki vois tehä laulun. On ollu muoissa moinen hoilaus pormestarista viimeaikoina...

En oo pitkään aikaan kirjottanu, viikonloppu tuli ja meni. Lauantaina vaan löllötin. Suunnitelmissa oli siivous, mut mönkään meni! Kävin yhen hyvän kaverin luona, jonka kans en oo pitkään aikaan ehtiny juttelemmaan ja sitte illalla harjoteltiin yhtä laulua. Mä lauloin keskistemmaa, mut se oli jotenki ybervaikeeta, en kuullu ommaa ääntäni siellä keskellä ollenkaa. Oikeesti varmaan vaan opin sen niin hittaasti, että oli vaikee myöntää. Mä en oo kauheen hyvä hommailemmaan noitten nuottien kans varsinkaa, ku ne sanotuksetkaa ei jää yhtään päähän, jos ei kieltä ymmärrä tosi hyvin. Se oli bulgariaa. Sitte lopuks lauloin jo kahtomatta nuottia ja heti osasin paremmin. Ei oo pelimannilla nuottehin kahtomista.

Sitte su oli Hyvä trion reenit, reenattiin ihan uusia lauluja! Illalla oltiin meillä ja vietettiin mun toisen kämppiksen ylläripyllärisynttäreitä paitsi, että se arvas juonen siitä, ku se toinen kämppis kävi hakemassa sen junalta. Synttäipäivänä sitä saattaa olla herkkä arvailemmaan tollasia. Mullekki viime lokakuussa yllärit järkättiin, mut mulla meni kyllä sika kauan ennen ku tajusin, ettei siinä porukassa marssittukkaa sählyyn, vaan Roskarukalle, (Kokkolan korkein kumpare) jossa puolestaan kateltiin tähtiä ja juotiin kermavaahtokaakauta terästyksellä tahi iliman.

Alkuviikko on ollu aika haipakkata, juttua jutun perrään ihan kiitettävästi. Maanantaina olin pilateskurssilla, sitte kävin kertomassa ihanille Rytimäen koulun lapsille rytmiikan ihmeellisessä maailmasta (musiikkikerhon sijaisopena). Ne lapset oli niin kivoja, et oisin ottanu vaikka ne kaikki mukkaani, jos oisin saanu! Sitte oli klaratuntia ja reeniä ja venäjäntunti illalla, jonne meinasin jo nukahtaa. Maanantai iltana syötiin sikana jätskiä ja juhlittiin yhen kaverin synttäreitä, jotka oikeesti oli myös su.

Ti meni paljo virkeempänä, mutta hajamielisempänä, ku ma. Päivän pahin moka oli, että meinasin unohtaa yhen poikkeusaikaan olevan oppilaan soittitunnin! Onneks oppilas ite muistutti. Ja sattumalta olin varannu luokan. Voi mahotonta. Ja sitte illalla sählyyn lähtiessä oikein ajattelin, että minkä vesipullon otan ja avasin kaapin, jossa näin kakski pulloo korkkeineen päineen. Ja sitte urheilutalolla huomasin, etteipä ollu pullon pulloo mukana. Lahopää, siinä mun punknimi tälle päivälle.

Yks ihana siitä meiän Ängri Tits bändistä miettii, josko sen bändinimi olis Pimppalima. Se on kyllä punkein meistä kaikista. Mulla on kakski nimmee; Bassotissi ja Lika. Tällä hetkellä tunnen olevani enemmän se Lika tukanpesemättömmyyskokkeilun ansiosta.

Heps, nyt ruppeen kyllä urakoimaan taas ihanuuksien ihanuuen, eli musiikkianalyysin projektityön parissa. Huomenna on kolmas palautus. Ei ennää kovin paljo korjauksia mun omaan osuuteen 8eli siihen Teppo Repo-työhön), mutta esipuhe pitäs kaikkien tuotoksista kirjottaa... Saas nähä.