Ettei äet huolestu. Että kivvaa n olu nyt loppuviikosta ainaski. Eilen oli hyvä konsertti, lavalla yheksän säkkipillistiä mun koulusta (osa opettajia, eikä siis läheskään kaikki kynnelle kykenevät ees ollu mukana) ja niiten lisäks neljä laulajaa, saksofonisti Siim, jazzrumpali ja sitte semmonen ääntensekottelija kaveri, miksköhän sitä nyt nimittäs oikein. Meni hetki tai pariki ennenkö aloin musaa ymmärtää, mut loppua kohti parani ja aika erikoinen, mutta jännittävä konsertti!! Se oli vasta tän huiman kokoonapanon kolmas elämässään. Kannustan jatkammaan kokkeiluja. Ainaski jos sen tekevät, niin musta tuntuu, että tosta Rytmiallikal-nimisestä poppoosta kuullaan vielä. 

Valitettavasti nyt ekkaa kertaa tuli essiin semmonen puoli, että Viljandi ei kummiskaa oo, ku Iisalamen kokonen pitäjä. Oli ylleisöpula. Vaikka kyllä aika urhoollisia konsertissa kävijöitä täällä asustaa. Mutta ei kaiki vaan kokoajan jaksa.

Sitä ennen käytiin Merlinin kans noppeesti siellä nuorten illassa. Pelattiin vaan pelejä. Tutustuin hassuun Carmela-tyttöön, joka on kans meiän koulussa, (puhaltaja - yllätys) jolla oli hieno mekko ja vieläki hienompi kampaus. Sen tukka on semmonen pehko vaan. Hieno!

Tännään yritin vähä siivota ja korjasin yhet housut, joihin tuli reikä ja sit kuuntelin laululäksyä. Ja sitte oli bändiä ja oli kivvaa sielläki. Paitsi, että yhdyn täysin rinnoin laulaja Kaian mielipiteeseen ruokatauolla: "Ei se kyllä mikkään bändi oo, orkesteri me jo ollaan." Olikoha meitä nyt yheksän ja kymmenes on tulossa. Mietittiin, että voitas ehkä tulevaisuuessa jakkaa porukka kahtia. Mä ehotin, että olis varmaan mukava tehä osa veisuista koko orkalla ja osassa sitte jakkaantua esim. kovaääniset tuuttaajat ja pikkupikkupiipttäjät. Nyt soiteltiin yhessä semmosta utta ihmetystä, ku Klappvalss (Timppa koko ajan huolehti siitä, että kuolenko tylsyyteen) mutta ei hätiä, oli niin erilaiset soittimet, muusikot ja lähtökohta, ettei ollu mullakkaa yhtään tylsää. Iteasiassa, hyvin saatiin kaikki soittimet mukkaan ja yllättävän hyvin kaikki kuulumaan myös. Parissa tunnissa pyörähti aika valamis sovitus. Tosi mukavia on kaikki ihmiset ja intomielellä liikenteessä. Kaikki ireat oetettiin innolla vastaan ja kaikki uskalsi niitä heittää. Se on aina mukavaa se.

Huomenna jatkuu tämä. Käyvvään studiossa pyörähtäyttämässä se nauhalle äkkiä. Raineri ossaa nää hommat.

Nyt meen kyllään. Tutustuin tiistaina kolomeen vappaaehtoistyöläiseen täällä, niin niitten luo. Ne on vissiin jotaki herkkuja leiponu ja ruokaa tehny, ku laittelin viestiä, niin tuli vastausta, että älä tule liian aikasin!!! Nop, minä meen nyt, ku ei oo ennää aikanen.

Ps. "bändin" välissä käytiin Viljandin kiinalaisessa, ja oli ihan sikahyvvää ruokaa!!!! Sinne meen kyllä takkuulla uuestaan.