Itseni, kanteleitteni, avustajien ja kuulijoitten virityksen koetusta luvassa K. H. Renlundin museon Pedagogion vintillä ensi perjantaina, 20.11.2009 klo 13.00. Museon sisäänpääsymaksu onpi 2€. Tervetuloa!

Menossa mukana myös: Erkki Ala-Könni, Maija-Lempi Luoma, sekä ainakin seitsemän omapäistä kanteletta!

Vinkki 1.
Fiksu tulee paikalle jo vähän aiemmin, kiertää eka museon ja sitten kiipeilee vintille kuuntelemaan!

Vinkki 2.
Suorastaan älykäs ja taipuvainen ihm...inen ottaa mukaansa myös tyynyn, jotta voi pienessä ja intiimissä konsertissa istahtaa tai lötköttää sen päällä konserttia kuunnellessaan.

Vinkki 3.
Jos et millään pääse perjantaina tai raha-kukkarosi huutaa totaalista tyhjyyttä on konsertin osia ja palasia kuultavissa myös torstaina 19.11 klo 15.00 Keski-Pohjanmaan konservatorion isossa salissa.

Suomeksi sanottuna tämäinen virityksen koetus on mun Keski-Pohjanmaan AMK:n vika pääinstrumentin tutkintokoetus, tähänastisen elämäni kaikkein suurin sellainen! Olen jännityksen ja innon pyörteissä. Ja vähän myös sen huolen, että suurinpiirtein kaikki kaverit on jollain asteella kippeenä. Mun on pysyttävä tää viikko tolpillani. Perjantain jälkeen saan vaikka heti sairastua. Siat ja muut tänne vaan, mutta vasta lauantaista lähtien!