Oon Virossa taas, superväsyneenä. Koulukaveri Merike nauro vaan, että taasko sä tulit Virroon nukkumaan, ku Suomessa et ikinä joua nukkua tarpeeks. Niimpä.

Huomenna on bänditutkinto, ylihuomenna kanneltutkinto. Jännittää, harjotellu en oo paljo yhtään. Kottiin en saanu painavia soittimia paljoo raahatuks joululomalle. Tänäiltana (tai siis eilisen puolella) vasta opin yhen biisin huomiseen tutkintoon. Että tämmönen meninki.

Mulla on täällä ainoostaan Tarton yliopiston ylleinen sähköpostiosote, ei ollenkaa Viljandin kulttuuriakatemian ommaa. Kyselin vielä Syksyn alussa, et tarviinko sellasen ja, et tulleeko jotaki yhteisposteja. Sanottiin, että et sä sitä tartte. Jaahas. Nyt oli tutkinnoista lähetetty aika paljoki infoo, mut mulle ei kukkaan muistanu lähettää mittään. Koulukaverit kuiteski jonku verran oma-alotteisesti tajus, etten ollu sähköpostilistalla ja lähetti mulle etteenpäin. Tännään kuulin, että kaikki aikataulut oli kuiteski vielä vaihettu! Sitä uutta sähköpostia en ollu taaskaa saanu, mut meiän bänditutkinto on siis kuulemma huomenna yheltätoista. Marionin kaa mietittiin äsken, et ihan hyvin voisin vaan nukkua kahteentoista ja sit tulla koululle ihmettelemmään, että mitä hittoo. Oppisivatkohan? No ehkä en kuiteskaa taho sitä bändikavereille tehä, henkilökunnalle kyllä tekis mieli.

Sain sähköpostiin linkin jonkun ottamista Muumio-kuvista. Musta ei oo montaa soittokuvvaa, ku soittelin enimmäkseen nurkassa ja pimmeessä. Olin enemmän äänimaailmasta vastuussa, visuaalisen puolen hoiti muut. Mut lopussa oon mäki sit pöyän ääressä juhlissa.

http://kultuur.edu.ee/~volmer/karu/

Kopselikoorissaki kävin tännään. Oli ihanaa, vaikka tein väsyksissä kaikki samat ja vanahat virheet, mistä Jaanika joutuu ihan joka kerta sanomaan.. Meiät on heti Tammikuussa tilattu kahteen jumikseen laulammaan. Ja siellä hullujen huoneella on vieläki käymättä missä Jaanika ja yks toinen kuorolainen Karmela on töissä. Oottavat meitä kovasti sinne keikalle.

Vaan nyt on ainoostaan uni mielessä. Huomenna rankka päivä.